Успеси стипендиста у школској 2019./2020.години

Стипендиста Фондације Никола Којовић, Јован Стевић положио је СВЕ испите из прве године Економског факултета са просеком 9.71!
Михајло Ђорђевић, стипендиста Фондације Никола Којовић, завршио је 4. годину Средње медицинске школе са свим петицама. Као један од најбољих ученика учествовао је на семинару у Португалу где је представио јединствен пројекат Поред Михајла семинару у Португалу су присуствовала још само два ученика из Србије. Уписао је Високу терапеутску школу.
Јаков Милутиновић, студент 1.године Факултета музичке уметности у Београду, стипендиста Фондације Никола Којовић, положио је у овој школској години 8 испита са свим десеткама!
Стипендиста Фондације Никола Којовић Наташа Столић завршила је 4. годину Математичке гимназије у Београду с просеком 5.00 и Вуковом дипломом, а била је вуковац и ђак генерације и у основној школи. Управо је уписала Електротехнички факултет.
Студент Медицинског факултета Небојша Брезић(22) који има просек 10.00, стипендиста Фондације Никола Којовић, током пандемије изазване вирусом КОВИД 19 је волонтирао у кол центру Батута, а до краја студија дели га још само два испита.
Стипендиста Фондације Никола Којовић Василије Раковић, ученик Земунске гимназије завршио је трећи разред са просеком 5.00 и један је од кандидата за најбољег ученика своје генерације.