Успеси стипендиста Фондације Никола Којовић

Фондација Никола Којовић тренутно има 15 стипендиста, међу којима су ученици средњих школа и студенти. Поносни на све њих, а најбоље резултате ове године су постигли:
Катарина Митић студент ФОН-а која је у јулу дипломирала и наставља школовање на мастер студијама, Јаков Милутиновић који је положио 9 од 10 испита са просеком 10, Василије Раковић, ученик Земунске гимназије из Београда који је трећу годину завршио одличним успехом 5.00 и кандидат је за ђака генерације следеће године, Наташа Столић, ученица Математичке гимназије из Београда која је матурирала с просеком 5.00 и Вуковом дипломом, а затим уписала Електротехнички факултет у Београду, Јован Стевић, студент Економског факултета у Београду који је завршио прву годину просеком 9,71, Ана Ђокић, студент Медицинског факултета у Београду која је у јулу положила последњи испит из пете године и Небојша Брезић, студент четврте године Медицинског факултета у Београду који је у јулу положио последњи испит из 4. године, а током пандемије изазване вирусом KОВИД-19 је волонтирао у кол центру Института Батут.

Рекли су о значају стипендије Фондације Никола Којовић:
Василије Раковић, ученик Земунске гимназије напомиње да му стипендија Фондације Никола Којовић
много значи и подржава све његове пројекте.
Милица Марковић, ученица средње туристичке школе је захваљујући подршци Фондације Никола Којовић уписала сам музичку школу и остварила свој дугогодишњи сан.
Милена Ђукић, студент Биолошког факултета каже да јој је стипендија Фондације Никола Којовић много олакшала студије.
„Стипендија ми помаже да обезбедим основне егзистенцијалне потребе, платим смештај у Дому, платим превоз, храну у мензи. Захваљујући Фондацији Николи Којовић могу да се фокусирам на учење и остварујем добре резултате- каже Јован Стевић, студент Економског факултета.
Небојша Брезић, студент завршне године Медицинског факултета каже да му је стипендија Фондације Никола Којовић омогућила да ефикасније настави школовање, прошири знања и посвети се научно истраживачком раду који планира да представи на неком од у светских научних часописа и презентује на неком од конгреса.
Марко Данчула, ученик електротехничке школе каже да му стипендија Фондације Никола Којовић много олакшава школовање и омогућава додатну едукацију и области информационих технологија.
Ђорђевић Михајло је захваљујући стипендији Фондације Никола Којовић успео да похађа семинар у Португалу, а овог лета је уписао.