Седница Фондације Николе Којовић 25.8.2019. (активности, планови, стипендије, донације, захвалнице)

Скупштина Фондације Никола Којовић одржана је 25. августа 2019. године и том приликом су представљене активности Фондације, уручене захвалнице донаторима, а уговоре са досадашњим стипендистима за наредну школску годину потписао је управитељ Фондације Немања Којовић.

Присутнима се захвалио на донацији Фондације Дејан Недић директор Друге економске школе коју је похађао Никола Којовић, док је директор Математичке гимназије у Београду Срђан Огњеновић истакао важност подршке младима и образовања.

Конкурс за доделу још шест стипендија за 4 студента и 2 средњошколаца отворен је до 31.10, док је за 29. септембар Рашко Радојчић (Удружење Свети Сава) најавио донаторско веће за Хиландар које ће организовати Фондација Никола Којовић.

У име стипендиста присутнима се обратила студенткиња ФОН-а Катарина Митић која је нагласила да су им се захваљујући подршци Фондације отворила многа врата и да су изузетно мотивисани да и у будућности постижу одличне резултате.

Седница је завршена најавом књиге о животу и лику Николе Којовића, несвакидашњег човека и хуманитарца коју припрема новинар Дејан Ћирић а објавиће је Фондација, док је етно уметница Катарина Гојковић на крају седнице извела нумеру “Ми смо деца неба”.

Остале слике можете погледати на линку: www.facebook.com/fondacijanikolakojovic