Fondacija Nikola Kojović

Skupština Fondacije Nikola Kojović održana je 25. avgusta 2019. godine i tom prilikom su predstavljene aktivnosti Fondacije, uručene zahvalnice donatorima,a ugovore sa dosadašnjim stipendistima za narednu školsku godinu potpisao je upravitelj Fondacije Nemanja Kojović.

Prisutnima se zahvalio na donaciji Fondacije Dejan Nedić direktor Druge ekonomske škole koju je pohađao Nikola Kojović, dok je direktor Matematičke gimnazije u Beogradu Srđan Ognjenović istakao važnost podrške mladima i obrazovanja.

Konkurs za dodelu još šest stipendija za 4 studenta i 2 srednjoškolaca otvoren je do 31.10, dok je za 29. septembar Raško Radojčić (Udruženje Sveti Sava) najavio donatorsko veće za Hilandar koje će organizovati Fondacija Nikola Kojović.
U ime stipendista prisutnima se obratila studentkinja FON-a Katarina Mitić koja je naglasila da su im se zahvaljujući podršci Fondacije otvorila mnoga vrata i da su izuzetno motivisani da i u budućnosti postižu odlične rezultate.

Sednica je završena najavom knjige o životu i liku Nikole Kojovića, nesvakidašnjeg čoveka i humanitarca koju priprema novinar Dejan Ćirić a objaviće je Fondacija, dok je etno umetnica Katarina Gojković na kraju sednice izvela numeru “Mi smo deca neba”.

Ostale slike možete pogledati na linku: www.facebook.com/fondacijanikolakojovic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Solve : *
3 + 5 =